Luola-lehti

Luola on Suomen luolaseura ry:n julkaisema kerran vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Lehteen pyritään saamaan monipuolisesti juttuja kaikkeen luoliin ja luolailuun liittyvästä: tieteestä, tekniikasta, kielestä, kirjallisuudesta, historiasta, henkilöistä, järjestöistä, välineistä, turvallisuudesta, kotimaan retkistä ja kaiken tasoisista ulkomaan retkistä. Monipuolisuudellaan lehti erottuu kotimaanretkeilyyn keskittyvistä blogeista.

Lehti ilmestyy loppusyksyisin. Ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 2013 ja viides numero ilmestyy marraskuussa 2017. Vanhoja lehtiä voi ostaa 8 € hintaan (+ mahdolliset postikulut) paitsi edellistä numeroa (2016), joka maksaa 10 € + postikulut. Lehtiä myydään mielellään myös muille kuin jäsenille, mutta huomaathan että täysi jäsenyys maksaa lähes saman kuin lehti.

Tutustu vanhojen lehtien sisältöön klikkaamalla auki alla oleva galleria ja tilaa omasi.

Osallistu lehden tekoon

Otamme mielellämme vastaan juttuja suomalaisista luolista ja suomalaisten luolaharrastajien ulkomaanseikkailuista sekä muusta luoliin ja luolaharrastukseen liittyvästä. Jos haluat osallistua, otathan yhteyttä osoitteeseen luolalehti@gmail.com ja annamme lisätietoja. Ilman etukäteen sopimista lähetettyjen juttujen julkaisua emme voi taata.

Tilaaminen onnistuu lähettämällä sähköpostia hallitukselle osoitteeseen info@luolaseura.fi, tai täyttämällä allaoleva lomake.

Tilaa lehti
(ilmoita lisätietoja-kentässä, minkä vuoden lehti + montako kappaletta!)

Tilauslomake

Name
Street Address
ZIP-code
City and Country
e-mail
Additional information

 

Mainostajille

Oletko kiinnostunut mainostamaan Suomen ainoassa luola-aiheisessa lehdessä? Lehti tavoittaa seikkailuhenkisiä ja uteliaita ihmisitä ympäri Suomen.

ISSN 2341-7986
Painosmäärä: 200kpl.

Mainosmyynti:
Ralf Strandell
info@luolaseura.fi