Liity

Liity Suomen luolaseuraan.

Jäsenmaksu vuodelle 2018 on viisitoista euroa (15€).

Edut: jäsenlehti Luola , kurssit ja tapahtumat, luolailu ulkomailla

Täytettyäsi henkilötietolomakkeen ja hallituksen hyväksyttyä sinut Suomen luolaseura ry:n jäseneksi kirjaamme sinut yhdityksen jäsenrekisteriin. Uudet jäsenet lisätään myös säköpostilistallemme, jonka kautta lähetetämme sääntömääräiset syys- ja kevätkokouskutsut sekä tärkeät tiedotteet.

Maksettuasi jäsenmaksun olet oikeutettu seuran jäsenlehteen, sekä osallistumaan seuran järjestämille retkille ja koulutustilaisuuksiin.

Jäsenhakemuslomake

Name
Year of birth
e-mail address
Phone or Mobile number
Address
Zip Code
City
Additional information
Country if not Finland

Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla osoitteeseen info@luolaseura.fi.
Ilmoita: nimesi,  osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja syntymävuotesi. Voit halutetssasi ilmoittaa myös puhelinnumerosi.

Koko nimi ja paikkakuntatieto velvoitetaan keräämään yhdistyslaissa. Osoitetta tarvitsemme jäsenlehden postittamiseen ja sähköpostia käytetämme sääntömääräisten kokouskutsujen sekä tärkeiden tiedotteiden lähettämiseen.
Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Rekisteriselosteet

Voit kysyä lisätietoja suomen luolaseura ryn jäsenrekisteristä jäsenrekisterin ylläpitäjältä: Tor Paulin, info@luolaseura.fi

 


Miksi liittyä?

Suomen luolaseuran jäsenenä saat kerran vuodessa ilmestyvän jäsenlehden ja pääset järjestämillemme kursseill

luola lehti

Luola-lehti ilmestyy kerran vuodessa

e ja kursseille.

  • Kurssitarjontamme kattaa perinpohjaisen peruskurssin, jossa opitaan myös luolien geologiaa, köysitekniikkakurssin (laskeutuminen ja nousukahvojen käyttö: Single Rope Technique), sekä kartoituskurssin, jolla opit piirtämään löydöksistäsi karttoja näytettäväksi.
  • Perinteinen kevätkokousretkemme sekä luolaisat pikkujoulut ryömintälaatikon sm-kisoineen (opit ahtautumistekniikkaa) ovat samoin vain jäsenille.
  • Jäsenlehtemme Luola  ilmestyy kerran vuodessa esitellen sekä suomalaista luolailua että suomalaisten luolaharrastajien ulkomaanseikkailuja.

Jäsenyys avaa myös ovia ulkomailla

Voit osallistua Gotlannin Lummelundan luolatutkimusviikolle, pääset Britannian luolaseurojen mökkeihin ja retkille, ja ovet aukeavat monessa muussakin paikassa, missä ne jäisivät järjestäytymättömän “taviksen” edessä kiinni. Vuosittainen EuroSpeleo-konferenssi on unohtumaton kokemus, joka sekin on avoin vain kansallisten luolajärjestöjen jäsenille.

Harrastuksemme ei kaikkialla ole yhtä vapaata kuin Suomessa. Ulkomailla retkeilyyn seuramme tarjoaa myös hyvät kontaktit eri maiden järjestöihin ja toimijoihin.

 

Tervetuloa iloiseen joukkoomme! 🙂

 

Tallenna

Tallenna

Tallenna