Tule mukaan!

Luolaseurassa on kivaa ja porukka jakaa intosi ryömiä kiven koloihin ja maan alle. Yhdessä se on hauskempaa. Kotimaassa pidetään tapaamisia ja tehdään luolaretkiä, mutta myös upeita ulkomaankokemuksia on tarjolla. Jäsenenä pääset ulkomaisten luolaseurojen vieraana luoliin, joihin tavallisella turistilla ei ole pääsyä.

Liity Suomen luolaseuraan

Jäsenmaksu vuodelle 2020 on kaksikymmentä euroa (20€).

Täytettyäsi henkilötietolomakkeen ja hallituksen hyväksyttyä sinut Suomen luolaseura ry:n jäseneksi kirjaamme sinut yhdityksen jäsenrekisteriin (lue tietosuojaseloste). Uudet jäsenet lisätään myös säköpostilistallemme, jonka kautta lähetetämme sääntömääräiset syys- ja kevätkokouskutsut sekä tärkeät tiedotteet.

Maksettuasi jäsenmaksun saat jäsenlehtemme seuraavassa vuodenvaihteessa, pääset osallistumaan seuran järjestämille retkille ja koulutustilaisuuksiin sekä kansainvälisiin konferensseihin ja tapaamisiin kuten EuroSpeleo Forum. Jäsenyytemme tarjoaa myös kontakteja ja avaa ovia ulkomaisten luolaseurojen retkille.

Jäsenhakemuslomake

Name
Year of birth
e-mail address
Phone or Mobile number
Address
Zip Code
City
Additional information
Country if not Finland

Voit lähettää hakemuksesi myös sähköpostilla osoitteeseen info@luolaseura.fi.
Ilmoita: nimesi,  osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja syntymävuotesi. Voit halutetssasi ilmoittaa myös puhelinnumerosi.

Nimen ja kotipaikan (postitoimipaikka) keräämme yhdistyslain vaatimusten täyttämiseksi. Lähiosoitetta ja postinumeroa tarvitsemme jäsenlehden postittamiseen ja sähköpostia käytämme sääntömääräisten kokouskutsujen sekä tärkeiden tiedotteiden lähettämiseen. Syntymävuodesta on hyötyä yhdistystoiminnan kehittämisessä — sen perusteella pystymme seuraamaan seuramme ikäjakautumaa.

Emme luovuta tietoja kolmansille osapuolille.

Rekisteriselosteet

Voit kysyä lisätietoja suomen luolaseura ryn jäsenrekisteristä jäsenrekisterin ylläpitäjältä: Tor Paulin, info@luolaseura.fi